Istanbul Live Earth Konseri


Güncelleme: Basından da takip edebileceğeniz gibi Live Earth konserlerinin İstanbul bacağının destek eksikliği nedeniyle iptal olduğu bilgisini aldık. Tüm dünyada aynı anda yapılacak bu konser Türkiye’nin tanıtımında büyük rol oynayacak, aynı zamanda günlerdir televizyonlarda izlediğimiz, Türkiye’nin farklı noktalarının kuraklaşmasına dair haberlere karşı bir ses olma rolünü üstlenecekti. Konser daha önce planlandığı gibi Londra, New York, Sydney, Shanghai, Tokyo, Johannesburg, Rio de Janeiro ve Hamburg şehirlerinde gerçekleştirilecek. Wembley’deki konserde Metallica yer alacağını açıkladı!
 
Tüm zamanların en önemli çevreci hareketleri arasına girmeye aday MSN Live Earth konserleri dünyada, içinde Türkiye’in de bulunduğu 10 üzerinde ülkede gerçekleşecek. Küresel ısınma ve iklim sorunlarını adresleyen 07.07.2007’de gerçekleşecek bu konserler ile iki milyar kişiye ulaşması bekleniyor. Konserlerin amacı ise tüm dünyada bu sorunun büyüklüğüne ve bizi bekleyen önemli krize dikkat çekilmesi.
 
Türkiye’deki konser diğer konserler ile aynı gün ve saatte İstanbul’da Yedikule zindanlarında gerçekleştirilecek. Konserde Şebnem Ferhah ve bir çok önemli grup yer alacak. Dünyadaki diğer konserler de canlı olarak dev paneller ile izleyenler ile paylaşılacak.
 
Konser biletleri çok yakında Biletix’te şatışa sunulacak. http://www.biletix.com/webbiletix/soon.do?soonId=99
 
Live Earth konserleri hakkında daha çok bilgi için: http://liveearth.msn.com
Live Earth Türkiye Konseri hakkında basın açıklaması için: http://liveearth.msn.com/about/turkey
Konseri canlı olarak internet’ten seyretmek için: http://liveearth.tr.msn.com
 
Konserde görüşmek dileğiyle…

Istanbul Live Earth Konseri” için bir yanıt

  1. Konserin iptal edilmesi üzücü bir olay oldu.
    Umarım bu tip etkinliklerin ülkemizde de gerçeklemesini sağlayacak adımlar daha hızlı atılır ve bu gibi etkinliklern önünde ki engeller kısa süre de kalkar.

Yorum bırakın