Office Şimdi 69$+KDV!


Office Ev ve Öğrenci Sürümü 2007 şimdi 69$+KDV! Üstelik inanılmaz bir eğitim indirimine Kasım sonuna kadar ücretsiz sahip olabilirsiniz.

www.microsoft.com/turkiye/kampanya adresinden kampanya detaylarına ulaşabilirsiniz. Ürünü teknoloji marketlerinden satın alabilirsiniz!

Kampanya ile ilgili basın duyurusunu paylaşmak istedim:

MICROSOFT’TAN OFFICE ÜRÜNÜNDE DEV İNDİRİM

Türkiye’de bilgisayar kullanımını yaygınlaştırmak için çalışan Microsoft Türkiye, bireysel kullanıcılara önemli bir yazılım desteği sağladı. Microsoft Office Ev ve Öğrenci Sürümü 2007’nin fiyatı, 69 dolara indi. Bu fiyattan Microsoft Office satın alanlar ayrıca bir dizi hediyenin de sahibi olacaklar. İndirimli Microsoft Office Ev ve Öğrenci Sürümü 2007 bütün teknoloji marketlerinde satışa sunuldu.

Microsoft Türkiye yazılımda önemli bir fiyat indirimine imza attı. Türkiye’de bilgisayar okur yazarlığının artmasını ve daha fazla sayıda bireysel kullanıcının bilgisayarla potansiyellerini gerçekleştirmelerini sağlamak isteyen Microsoft Türkiye, Microsoft Office’in fiyatında indirime gitti. Microsoft Office Ev ve Öğrenci Sürümü 2007 69 dolar artı KDV fiyatıyla satışa sunuldu. Ürünü bütün teknoloji marketlerde bulmak mümkün. Uygulamanın eğitime ve öğrencilerin bilgisayar kullanımının artmasına önemli katkılar yapması bekleniyor.

Microsoft Office Ev ve Öğrenci Sürümü 2007’yi satın alanlar ayrıca ücretsiz Microsoft Office Eğitim CD’si, Microsoft Office Temel Eğitim Sertifikası sahibi olacaklar. Bunun yanı sıra Kasım ayı sonuna kadar Bilge Adam’ın Office 2007 sınıf eğitimlerinde 69 dolarlık indirim kazanacaklar.

Microsoft Office Eğitim CD’sinde Word, Excel, PowerPoint ve OneNote eğitimleri yer alıyor. CD’nin içinden çıkan kampanya koduyla çevrim içi bir sınava girildiği ve başarılı olunduğu takdirde Microsoft Office Temel Eğitim Sertifikası alınabiliyor.

Fiyat indirimiyle ilgili bir açıklama yapan Microsoft Türkiye Office Ürün Müdürü Onur Görür şunları söyledi:

“Bilgisayar okur yazarlığı arttıkça ve bilgisayar toplumumuzda yaygınlaştıkça bireylerin potansiyellerini daha güçlü bir şekilde gerçekleştireceklerine inanıyoruz. Bu yaklaşımla, yarattığımız yazılımların kullanımını kolaylaştırmak amacıyla Microsoft Office’de fiyat indirimine gittik. Microsoft Office Ev ve Öğrenci Sürümü 2007 aynı evde üç ayrı bilgisayara kurulabiliyor. Bunun özellikle eğitim alanında çok büyük fırsatlar yaratacağını düşünüyoruz. Bu çalışmamız aynı zamanda, ülkemizde ciddi ekonomik kayıplara neden olan korsan yazılım kullanımına karşı mücadeleye etkili bir katkı da oluşturacaktır.”

Yorum bırakın